top of page

Найпопулярніші літні аксесуари для Jeep Wrangler JK/JL.

Літо наближається , а отже дні довші і в вас є більше часу насолодитися своїм Jeep ! Для того щоб не пропустити ці моменти , команда RTA підібрала найкращі літні аксесуари, які підготують вас до ідеальної теплої погоди.

ТРУБЧАСТІ ДВЕРІ

 


Зрештою, джип — це один із небагатьох автомобілів, у якому двері знімаються.

Трубчасті двері забезпечують потрібну кількість повітря для покриття матеріалу, і більшість з них замикаються прямо на наявну дверну фурнітуру. Деякі навіть можуть бути оснащені полотняними мішками, щоб допомогти з покриттям і зберіганням вантажу.


Однак майте на увазі, що коли ви знімаєте заводські двері, ви також втрачаєте заводські дзеркала. Деякі трубчасті двері можуть поставлятися з власними дзеркалами або приймати заводські, що полегшує роботу, але якщо ні, доцільно інвестувати в якісь кронштейни для переміщення або інший тип робочих дзеркал.



АКСЕСУАРИ БАГАЖНИКА

 


Продукти для задніх дверей , такі як органайзери, чохли та вантажні полиці, можуть бути чудовим способом закріпити невеликий вантаж і створити таку необхідну кімнату. Вони також можуть бути чудовим місцем для зберігання всього вашого реанімаційного спорядження або додаткового спорядження для кемпінгу під час пригод на вихідних.


Але місце для зберігання — це не єдине, для чого задні двері корисні влітку. Багатоцільові столики на задніх дверях легко прикріплюються до дверей багажника та складаються, що робить їх ідеальними як місце для приготування їжі під час від’їзду, зупинки на обід під час подорожі або, можливо, навіть як стільниці для їжі, коли ви хочете відпочити від водіння . Просто висуньте стілець і сядьте, щоб швидко перекусити. Потім, коли ви будете готові, просто складіть усе, і ви знову в дорозі та прямуєте до свого літнього місця призначення.



ЛІТНІЙ ТОП


 

Прості та швидкі в установці, ці літні верхи сидять прямо над головою, не заважаючи огляду збоку чи ззаду. Це означає, що він також може допомогти зменшити шум вітру, забезпечуючи при цьому прийнятну кількість повітряного потоку через салон.

Крім того, залежно від марки ви навіть можете вибрати тип матеріалу, оскільки деякі відповідають фабричній тканині, а інші пропонують вініл або сітку.


Є також найвищі варіанти покриття, які охоплюють лише водія та пасажира, або довші версії, які покривають майже всю довжину транспортного засобу — чудово для власників чотирьох дверей, які подорожують із додатковими пасажирами.



34 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page