top of page

Чи хороші джипи на снігу?


Власнику Jeep слід пам’ятати одну річ, незалежно від того, скільки модифікацій ви внесете в автомобіль, він не зупинятиметься швидше на льоду чи на ретельно утрамбованому снігу. Звичайно, повний привід — це чудово, але це не скасовує фізику, тому завжди залишайте собі достатньо гальмівного шляху в умовах ожеледиці, навіть якщо система повного приводу включена.

Зберігаючи тему зчеплення з дорогою ,Jeep протягом багатьох років випусків Sport і Sahara, поставлялися з всесезонними шинами «вуличного» типу. Вони схожі на те, що використовують багато автомобілів, і не найкращі для використання на бездоріжжі, але добре підходять для більшості вуличних поїздок у багатьох умовах.


Wrangler версії Rubicon зазвичай поставляється з шиною вседорожнього типу з кращим протектором, яка використовує більш глибокі канавки для чудового зчеплення на дорозі та бездоріжжі.

Знову ж таки, як зазначалося раніше, лід і щільний сніг не мають значення, який тип шин ви використовуєте, тому переконайтеся, що ви завжди розумієте, які умови водіння існують, і відповідно відрегулюйте швидкість.


Наступний пункт - дзеркала.


Можливо , ви ніколи раніше не помічали різниці, але дзеркала вашого Jeep значно більше, ніж у середнього автомобіля. І хоча це автоматично не призводить до кращої їзди взимку, ця додаткова область огляду забезпечує кращу видимість у більшості умов — особливо з боку пасажира — тому ви завжди будете знати, які перешкоди є навколо вас, перш ніж вони стануть проблемою.


Отже , повернемося до питання ,, чи хороші Jeep на снігу ? ,,

Наша відповідь не просто хороші , а на 99% ми впевнені , що це ідеальні автомобілі для поїздок по утрамбовували у снігу , слизким скелям та в найжахливішу хурделицю !


62 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page