top of page

Jeep представляє Rubicon 392, 4XE до 20-ї річниці в автосалоні в Чикаго


«Двадцять років тому невелика група ентузіастів-інженерів Jeep, яких ласкаво називають «Лунатик Фріндж», зі сміливістю та рішучістю та своїми особистими кредитними картками спроектувала, сконструювала та розробила найпотужніший Wrangler – Jeep Wrangler Rubicon – і перевиконала постачання на очікування кожного, тому що вони знали, що це те, чого хотіли клієнти Jeep», - сказав Джим Моррісон, керівник Jeep для Північної Америки. «Сьогодні модель Rubicon становить близько чверті від загального обсягу продажів Wrangler, з більш ніж 700 000 проданих по всьому світу, включаючи електрифікований Rubicon 4xe, найбільш продаваний і найпотужніший PHEV в Америці.

«Той самий дух рішучості та винахідливості, який призвів до створення Wrangler Rubicon, продовжує жити в цих нових спеціальних випусках до 20-ї річниці, які вперше надають Wrangler 37, що забезпечує неперевершені можливості».



Jeep 20th Anniversary Rubicon має оновлену передню решітку радіатора, ліфт підвіски на півдюйма, що забезпечує достатній просвіт для 33-дюймових шин на 17-дюймових колесах із можливістю кріплення бідлок, а також сталеві бампери, передня камера, сталеві повзунки бічних дуг, оновлена ​​Gorilla Скляне лобове скло та набір інструментів із 83 предметів. Підніміться до Rubicon 392, і ви отримаєте пакет Jeep Xtreme Recon Package, який додає 35-дюймові шини, повітряний компресор, встановлений на заводі, і потужніші коробки передач 4,56.

Для інтер’єру Jeep додає унікальні червоно-чорні сидіння, червону шкіряну панель приладів, килимки для сльоти mopar, допоміжні перемикачі та спеціальне видання медальйона перемикання передач до 20-ї річниці.

Кожен автомобіль також має спеціальні наклейки на капоті та табличку на розпашних воротах.

Ціна на Wrangler Rubicon 4xe 20th Anniversary 2023 року починається від 71 380 доларів США, а Rubicon 392 20th Anniversary – від 92 690 доларів США (включаючи комісію в розмірі 1795 доларів США за кожне видання). Якщо вам потрібен надзвичайно обмежений комплект AEV рівня II на транспортному засобі, додайте ще 22 978 доларів США до ціни цього 4xe або 21 130 доларів США на Rubicon 392.

Кожна з моделей спеціального випуску доступна в дев’яти кольорах кузова, включаючи Earl, Firecracker Red, Punk'n, Hydro Blue, Sarge Green, Silver Zynith, Sting Gray, чорний і Bright White, а також Wrangler Rubicon 4xe 20th Anniversary. Граніт Кристал.

Виробництво обох моделей розпочнеться до кінця першого кварталу 2023 року та надійде до дилерів навесні або на початку літа. Книги замовлень наразі відкриті.


36 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page